Startelva: Oskar H, Yoda, Sebastian R, Goran K, Oskar S, David E, Per L, Lukas J, Rasmus G, Johan B och Viktor J
Avbytare: Robbin K, Marco M, Philip E och Anton W

1-3 (63)
1-4 Oskar S (67)
1-5 David E (72, straff)
1-6 Lukas J (85)

Vi startade matchen piggt, hade bollinnehav och koll på våra motståndare. Visst första minuterna skapade vi ingen jättechans men det fanns tecken på att det skulle kunna bli en bra match av killarna. Redan i den 3:e minuten skickade vi iväg första skottet, det var Per L som testade efter ett inkast, bollen gick i mål men domaren blåste för ruff på målvakten.

Hemmalaget försökte jobba sig in i matchen men det var bara försök till snabba omställningar som vi hade kontroll på. I den 10:e minuten tog Oskar ett inkast till Viktor som i sin tur hittade Rasmus som i din tur fick iväg ett avslut som målvakten tog. I den 16:e minuten testade hemmalaget att skjuta men Oskar H hade inga problem med den.

Minuten senare blev Viktor fälld, Sebastian tog hand om frisparken på bästa sättet, bollen studsade framför målvakten tog i stolpen och gick in i mål, 0-1!

I den 22:a minuten kom vi i en bra anfall som många deltog i, började med David bollen gick sedan genom Johan, Lukas, Viktor och Yoda som slog ett inlägg som Viktor nickade dock stod målvakten på rätt ställe och räddade. Vi började slappna av lite och tillätt hemmalaget jobba in sig i matchen något. Det var vad som hände i den 28:e minuten då deras ytter fick komma fri på vår höger kant, Oskar H räddade till hörna.

I den 31:a minuten gav sig Yoda på en solo räd som tog stopp när han fick bollen för långt ifrån sig nära deras straffområde. Två minuter senare testade Rasmus ett avslut som gick över. I den 42:s minuten kom vi igen i en fin anfall där David slog ett inlägg som Johan nickade över, 0-1 i halvtid.

Vi chockstartade 2:a halvlek med två snabba mål, 0-2 kom genom Sebastian, allt började med att han bröt ett anfall drev upp bollen till mittlinje innan han släppte till David, som i sin tur hittade Johan någon meter högre upp och han i sin tur slog ett lågt inlägg mot halvmånen där Sebastian fortsatt springa, Sebbe gjorde inget misstag och 0-2 var ett faktum i den 46:e minuten. 0-3 kom direkt efter det var återigen Johan som hittade en lagkamrat, Viktor, som i sin tur drev bollen innan han lobbade kyligt över målvakten, 0-3 i den 48:e minuten.

Vi höll upp spelet bra fram till den 55:e - 57:e minuten sen var det som om vi tagit ut segern i förskott och gav hemmalaget chansen att jobba in sig i matchen. I den 63:e minuten kom således reduceringen med ett vackert mål. Två minuter senare hade dom en boll längs mållinjen som ingen stöttade in. Men vi skulle komma i en snabb omställning där Oskar S på sin kant var den som kom till avslutsläget, vi kan väl säga så här att det var inte hans bästa avslut i karriären men bollen smet in sakta men säkert i den bortre stolpen, Rasmus stod för assisten, 1-4 i den 67:e minuten.

I den 70:e gjorde Oskar H en fin räddning. Två minuter senare blev David fälld inne i straffområdet, han tog straffen själv och gjorde 1-5. Byten direkt Oskar och David ut in kom Anton och Philip. Anton var nära mål direkt men deras målvakt stod för en reflexräddning. I den 78:e minuten blev en hemmaspelare utvisad efter två gula kort. I den 82:a minuten bytes Robbin och Marco in istället för Per och Johan. Vi skulle hinna med 1-6 genom Lukas på en frispark direkt i mål!

Bra genomförd match sv killarna, nu laddar vi batterierna inför premiären på Granevik på lördag!